Red Paddle Co’s van www.watersports4fun.com langverwachte 2022 product release is eindelijk hier en we zijn enthousiast om u er alles over te vertellen – van gloednieuwe product releases tot nieuwe functies en veranderingen op populaire modellen. Hoewel de meeste 2021 Paddle Board ontwerpen ongewijzigd blijven, zijn er veel nieuwe updates van accessoires binnen de pakketten, evenals 2 gloednieuwe toevoegingen aan hun assortiment van paddle boards. Bijvoorbeeld bij de indiana sup.

Red Paddle Co 12’0″ Voyager

Een welkome nieuwe toevoeging aan het assortiment boards van Red Paddle Co is de 12ft Voyager MSL. Ontworpen met de kleine peddelaar in gedachten, de 12ft Voyager biedt veel glide met weinig compromis op stabiliteit. Met een breedte van slechts 28″ biedt dit board maar liefst 285 liter aan volume voor jou en alle uitrusting die je nodig hebt voor een echt peddel avontuur.

De 12ft Voyager bevat alle kenmerken die de Voyager-reeks zo geliefd maken bij ervaren peddelaars – RSS Battens voor de stijfste opblaasbare constructie op de markt en het V-Hull-systeem aan de neus van het board, waardoor je langer kunt peddelen met minder inspanning.

Nieuw in 2022 is dat de hele Voyager serie nu een extra set verstelbare cargo netten heeft aan de achterkant van het board – waardoor je veel extra ruimte hebt voor je lading.

De Red Paddle Co 12’0 Compact

Gloednieuw voor 2022 is de Red Paddle Co 12ft Compact – een immense toevoeging aan de Compact-reeks die een hele nieuwe wereld van verkenning opent voor peddelaars tot 110 kg. De grotere lengte maakt dit board tot de ultieme ontdekkings tourer, ideaal voor overzeese reizen en het verkennen van afgelegen gebieden.

Het board heeft een quad stringer tension systeem, waardoor het board maximale stijfheid heeft. De nieuwe split deck pad maakt het makkelijker dan ooit om op te vouwen en weg te rollen in een super klein pakketje, waardoor het de meest draagbare touring SUP op de markt is.

Gebaseerd op de zeer populaire Voyager serie, biedt dit board een perfecte mix van stabiliteit, glide, en wendbaarheid.

Het heeft ook ergonomische buisvormige handgrepen aan de zijkanten van het board voor gemakkelijk transport en een extra set bungee bevestigingen aan de achterkant van het board voor extra lading op uw langere tochten.

De peddel reeks helemaal nieuw

Voor 2022 heeft Red Paddle Co hun peddel assortiment volledig vernieuwd. De Carbon 50 Nylon Paddle is nu de Hybrid Tough en de Carbon 100 is vervangen door de Prime Lightweight Paddle. Hoewel de constructie gelijk blijft, zijn beide peddels nu voorzien van een Bungee Connection System, ontworpen om het blad en middenstuk bij elkaar te houden voor gemak en eenvoudige set-up, evenals gloednieuwe Interference Fit Hardware. Dit betekent dat alle peddels nu zijn samengesteld uit niet-gelijmde componenten, waardoor ze gemakkelijk te vervangen en volledig recyclebaar zijn.

Een nieuw Leash Connection System houdt het blad en het middengedeelte van je peddel aan elkaar vast voor extra gemak en een gemakkelijkere set-up.

De Top Clamp is ook opnieuw ontworpen met een Anti-Twist Systeem met slechts één bout, waardoor het soepeler en gemakkelijker is om je peddel aan te passen.

Het nieuwe herontwerp omvat ook twee kleurstellingen – Blauw en Paars – zodat je ze kunt matchen met je SUP.

Nieuwe ATB Transformer Board Bag

Dit is een grote – Red Paddle Co’s grootste innovatie voor 2022 komt naar voren in hun nieuwe iSUP tassenlijn. Naast het stijlvolle redesign, extra binnenvakken, herontworpen zijgrepen en afsluitbare ritsen, beschikt de board bag nu over een revolutionair “bag-less” draagsysteem.

Dit is een complete verandering, want je kunt nu de riemen van de tas losmaken en ze aan je SUP vastmaken – wat betekent dat je je tas in je auto kunt laten liggen en met minimale bagage op pad kunt gaan.

Het systeem wordt geleverd bij elk iSUP pakket in de 2022 serie en zal vanaf 28 oktober verkrijgbaar zijn in de UK.

De kenmerken

Het ontwerp van het split deck pad is nu beschikbaar voor de hele Compact serie en zorgt ervoor dat het board opgevouwen kan worden waardoor het veel makkelijker is in te pakken en op te bergen met weinig kleurvorming. Het zorgt er ook voor dat het water beter wegloopt, waardoor het makkelijker is om je uitrusting in te pakken na elke sessie.

Verstelbaar ladingsysteem

Bijgewerkt en opnieuw ontworpen voor 2022, alle Paddle Boards uit het Red Paddle Co assortiment zijn voorzien van grotere, platte, verstelbare bungee riemen. Het nieuwe ontwerp creëert extra spanning zodat je al je uitrusting veilig op het board kunt bevestigen en altijd met vertrouwen kunt peddelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.